Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 21 noiembrie 2013

Apropo.ro / 20.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 21 noiembrie 2013
Ziua de joi va fi caldă, cu temperaturi maxime de până la 19 grade Celsius. O vreme frumoasă pentru această perioadă a anului.

Joi, 21 noiembrie 2013, vremea în România va fi caldă pentru această perioadă din an.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 și 19 grade, iar cele minime între 2 și 12 grade. Cerul va prezenta înnorări temporare și mai ales spre seară și noaptea va ploua local în vestul și sudul țării și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte și pe litoral. Dimineața și noaptea în zonele joase izolat va fi ceață.

În București, vremea va fi mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 8…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala