Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 22 august 2013

Apropo.ro / 22.08.2013, 09:23
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 22 august 2013
Ziua de joi, 22 august 2013, vremea va fi călduroasă în continuare, în special în sudul și estul teritoriului, temperaturile maxime vor atinge 34 de grade Celsius.

Joi, 22 august 2013, vremea în România se va menține călduroasă în special în sudul și estul teritoriului, în timp ce în restul zonelor valorile termice vor înregistra o scădere ușoară față de ziua precedentă.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 13 și 24 de grade. În zona de munte sunt așteptate averse slabe și descărcări electrice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploi slabe se pot semnala pe arii restrânse în regiunile vestice și izolat în nord-vest și centru. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala

Pe Litoral va fi soare cu cer variabil, iar maxima zilei va atinge 27°C, la umbră.

În București, vremea va fi călduroasă, temperatura maximă situându-se în jurul valorii de 33 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă, înregistrată noaptea, va fi de 17…19 grade Celsius.