Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 22 mai 2014

De: Carmen Ulian / 21.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 22 mai 2014
Vremea va fi în continuare caldă, cu maxime termice de până la 30 de grade Celsius. În zonele de deal din Moldova, Muntenia și Oltenia sunt șanse de înnorări și averse, dar și de grindină.

Joi, 22 mai 2014, vremea în România va fi în continuare caldă, cu temperaturi maxime cuprinse între 21 și 30 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului local la munte, în Moldova, Oltenia și Muntenia, în special în zonele de deal ale acestor regiuni și pe arii restrânse în rest. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade.

În București, vremea se va menține caldă, cu o maximă termică în jurul a 27 de grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare spre seară și la începutul nopții când vor fi posibile averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai