Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 23 mai

Apropo.ro / 22.05.2013, 20:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 23 mai
Joi, 23 mai, vremea instabilă își face simțită prezența în cea mai mare parte a României. Temperaturile sunt ușor în scădere.

Joi, 23 mai 2013, vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a României, iar temperaturile în scădere. Valorile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade iar minimele între 8 și 16 grade.

 

Prognoza meteo pentru mai, iunie și iulie 2013

Pe arii extinse vor cădea averse care vor avea și caracter torențial, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului ce trecător vor lua aspect de vijelie. Vor fi condiții de grindină.

 

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Vremea în Capitală va fi instabilă. Temporar, mai ales după-amiaza și noaptea, vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura aerului va avea valoarea maximă în jurul a 26 de grade și cea minimă de 12…14 grade.