Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 24 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 23.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 24 aprilie 2014
Joi, vremea va fi instabilă, cu înnorări temporare și averse cu descărcări electrice. În zonele de deal și de munte vor fi condiții de grindină iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Maxime termice de până la 24 de grade Celsius.

Joi, 24 aprilie 2014, vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și, pe arii relativ extinse, vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Local, cu precădere în sud-vestul țării și în zonele de deal și de munte, cantitățile de apă vor mai depăși 15 – 20 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări în regiunile sudice, dar trecător și în restul teritoriului, în principal în timpul averselor.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime, în scădere față de ziua anterioară, se vor încadra între 15 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 14 grade.

În București, vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările vor fi accentuate și se vor semnala averse, posibil și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări. Temperatura maximă, în scădere față de ziua anterioară, va fi de 18…19 grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie