Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 24 octombrie 2013

Apropo.ro / 23.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 24 octombrie 2013
O zi de joi călduroasă, cu maxime termice de până la 24 de grade Celsius. În București vor fi 17 grade și condiții de ceață, ca și în alte zone ale țării.

Joi, 24 octombrie 2013, vremea în România va fi mai caldă decât în mod obișnuit la această dată în special în regiunile intracarpatice și în zona de munte. În restul teritoriului temperaturile vor marca o ușoară scădere și vor deveni apropiate de cele normale ale perioadei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Maximele termice vor fi cuprinse între 13…14 grade pe litoral și 23…24 de grade, local, în regiunile intracarpatice, iar minimele se vor situa, în general, între 3 și 13 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei în zona de est și noaptea în vest, centru și nord, unde izolat vor fi ploi slabe sau burnițe. Dimineața și noaptea local va fi ceață, mai ales în zonele joase din regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul și estul țării.

În București, vremea se va răci, devenind normală termic pentru această perioadă a anului. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 6…7 grade. Dimineața se va semnala ceață sau vor fi nori de nivel jos și condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala