Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 26 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 25.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 26 iunie 2014
Joi, 26 iunie, vremea va fi instabilă, vor fi înnorări și averse însoțite de descărcări electrice. Maxime termice de până la 30 de grade.

Joi, 26 iunie, vremea în România va fi în general instabilă. Mai ales ziua și în primele ore ale nopții, cerul va prezenta înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice în jumătatea de nord a țării, precum și în zona de munte și pe arii restrânse în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea intensificări susținute în toate regiunile, iar pe crestele montane înalte va sufla tare.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 19 și 30 de grade, iar cele minime între 5 și 17 grade, mai ridicate pe litoral.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral, cerul va fi senin, vântul va sufla cu 9 m/s (dinspre Vest), iar maxima zilei va fi de 30°C.

În București, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va fi temporar noros și trecător, mai ales noaptea vor fi averse, însoțite de fenomene electrice. Vântul va avea intensificări susținute. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie