Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 26 septembrie 2013

Apropo.ro / 25.09.2013, 18:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 26 septembrie 2013
Joi, 26 septembrie 2013, vremea va deveni mai caldă decât de obicei în această perioadă. Maxima termică va atinge 29 de grade Celsius.

Joi, 26 septembrie 2013, vremea va deveni mai caldă decât media termică a ultimei decade a lunii septembrie, în special în sud-vestul și sudul României. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16…17 grade în partea nordică a Moldovei și în Maramureș și 28…29 de grade în extremitatea sudică a Olteniei și Munteniei. Minimele se vor încadra în general între 6 și 14 grade Celsius.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, centrale și nord-estice, unde pe arii restrânse sunt condiții de ploaie slabă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte. Izolat, în zonele joase, vor fi condiții de ceață la primele ore ale dimineții.

În București, vremea va fi frumoasă și caldă. Temperatura maximă, ușor peste media climatologică a acestei perioade din an se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar minima va fi de 12…13 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala