Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 27 iunie

Apropo.ro / 26.06.2013, 18:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 27 iunie
Vremea se răcorește puțin, temperaturile vor fi de până la 29 de grade celsius. Cerul va avea înnorări temporare și se vor înregistra averse.

Joi, 27 iunie 2013, vremea în România se va menține instabilă în nordul, centrul și nord-estul teritoriului, precum și în zona de deal și de munte. Cerul va avea înnorări temporare și se vor înregistra averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte , date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor avea valori între 20 și 32 de grade (în Bărăgan și Dobrogea), iar minimele se vor situa între 10 și 20 de grade.

În București cerul va prezenta înnorări și temporar vor mai fi ploi slabe de scurtă durată. Temperatura maximă va fi de 27…29 de grade, iar cea minimă de 15…16 grade. Vântul va sufla slab și moderat.

Pe Litoral cerul va fi senin, iar maxima zilei va urca la 29 de grade celsius.