Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 28 noiembrie 2013

Apropo.ro / 27.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 28 noiembrie 2013
Și joi, 28 noiembrie, vremea se va menține rece, cu temperaturi maxime de până la 7 grade Celsius. În vestul, nordul și centrul României, dar și la munte, este posibil să ningă slab.

Joi, 28 noiembrie 2013, vremea se va menține rece, cu cer variabil ce va prezenta înnorări în vestul, nordul și centrul României, precum și la munte, unde pe arii restrânse, mai ales noaptea va ninge slab.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade, iar cele minime între -8 și 2 grade, mai coborâte în depresiuni. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în regiunile sudice.

În București, vremea va fi rece, cu cer variabil, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă se va situa în jur de -3 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala