Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 29 mai 2014

De: Carmen Ulian / 28.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 29 mai 2014
Joi vremea se va fi, în general, instabilă, cu înnorări temporar accentuate și averse însoțite de descărcări electrice. Maxime termice de până la 30 de grade Celsius.

Joi, 29 mai 2014, vremea se va menține în general instabilă. În cursul zilei vor fi înnorări temporar accentuate și averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului, la munte și local în vestul, centrul și nordul teritoriului. Începând din orele serii și pe parcursul nopții, fenomenele asociate instabilității atmosferice se vor manifesta cu precădere în regiunile sudice și sud-estice. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi căderi de grindină.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Maximele termice, în scădere față de miercuri, vor fi cuprinse între 20 și 30 de grade, iar minimele se vor încadra între 9 și 19 grade.

Pe Litoral cerul va fi senin, temperaturile maxime vor urca până la 27 de grade Celsius.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai

În București, vremea va deveni instabilă. Ziua cerul va fi variabil, însă începând din orele serii și mai ales pe parcursul nopții, nebulozitatea se va accentua și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.