Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 3 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 02.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 3 aprilie 2014
O zi de joi cu vreme caldă, temperaturi maxime de până la 22 de grade Celsius. Sunt șanse de ploi slabe în mai multe regiuni din țară.

Joi, 3 aprilie 2014, vremea se va menține caldă în regiunile intracarpatice și va fi apropiată de normalul termic al perioadei în restul teritoriului.

QUIZ – În ce țări este permisă biciuirea soțiilor, de Paște?

Temperaturile maxime vor marca o creștere ușoară și vor fi cuprinse între 12 și 22 de grade, mai scăzute pe litoral și în Moldova. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în jumătatea nordică a țării. Va ploua slab, local în Maramureș, Transilvania și Moldova, precum și la munte și numai izolat în celelalte regiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Trecător, în zona montană înaltă, se vor semnala precipitații slabe, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări mai ales în Moldova, sudul Banatului și Dobrogea, precum și în zona montană înaltă. Temperaturile minime se vor situa, în general, între 2 și 10 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări în primele ore. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie