Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 3 octombrie 2013

Apropo.ro / 02.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 3 octombrie 2013
Și joi, 3 octombrie 2013, vremea se menține rece. Va ploua slab pe arii restrânse, iar în zona montană va fi lapoviță și ninsoare. Temperatura maximă va fi de până la 12 grade Celsius în Banat și Oltenia.

Joi, 3 octombrie 2013, vremea în România va fi în continuare cu mult mai rece decât în mod obișnuit la începutul lunii octombrie. Astfel, maximele se vor încadra între 5…6 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei și 12 grade în Banat și Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 5 grade.

Cerul va avea înnorări temporare, mai ales în cursul zilei, când va ploua slab pe arii restrânse în regiunile extracarpatice și izolat în rest. Precipitații slabe, trecătoare, se vor semnala și în zona montană, unde vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul țării și la munte. Local în vestul, nordul și centrul țării și izolat în rest se va produce brumă, iar în zonele joase vor fi condiții de ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi în continuare foarte rece, iar vântul va sufla slab și moderat. Cerul va prezenta unele înnorări și trecător vor fi condiții să plouă slab. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

Vremea se menține rece în următoarele zile, temperaturile vor crește treptat începând de duminică, iar săptămâna viitoare vor atinge valorile normale pentru această perioadă din an.

„Nici în zilele următoare nu va fi mai cald, ne așteptăm la temperaturi de 8 – 10 grade, chiar dacă nu va mai ploua și vremea revine treptat frumoasă ca aspect, însorită, dar vorbim despre soare cu dinți”, a explicat Viorica Dima, meteorolog de serviciu la Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

„De vreme ce precipitațiile la scara întregii țări se diminuează, nici la munte nu are cum să mai ningă„, mai declară Viorica Dima. În schimb, stratul de zăpadă care s-a depus se va menține pentru că temperaturile vor fi de 0-3 grade cel mult pe timp de zi și de -6 grade pe timp de noapte.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala