Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie 2013

Apropo.ro / 30.10.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 31 octombrie 2013
O zi de joi ce va înregistra valori termice ușor mai mici față de ziua anterioară, dar cu o maximă termică de până la 20 de grade Celsius. Izolat sunt așteptate ploi.

Joi, 31 octombrie 2013, vremea va fi caracterizată de valori termice în scădere față de ziua anterioară, dar temperaturile vor rămâne mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. Pe parcursul zilei sunt așpteptate ploi slabe în regiunile extracarpatice, iar în cursul nopții cerul va deveni variabil în toate regiunile.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 11 grade în depresiuni și 20 de grade izolat în extremitatea vestică a Olteniei și cea sudică a Banatului, iar cele minime se vor încadra între 5 și 12 grade. Dimineața și noaptea se va semnala ceață în zonele joase, cu precădere în cele din nordul Moldovei.Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în estul și sud-estul țării.

În București, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod normal pentru sfârșitul lunii octombrie, chiar dacă temperaturile vor marca o scădere față de ziua anterioară. Cerul va prezenta înnorări temporare și trecător vor fi posibile ploi slabe sau burnițe. Temperatura maximă va fi de aproximativ 17 grade, iar cea minimă de 9…11 grade. Mai ales spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala