Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 4 iulie

Apropo.ro / 03.07.2013, 16:45
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 4 iulie
Joi, 4 iulie 2013, vremea va fi ușor instabilă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade Celsius. Pe Litoral sunt condiții minime de ploaie.

Joi, 4 iulie 2013, vremea în România va fi ușor instabilă. În jumatatea de est a Romaniei vor fi înnorari temporar accentuate și pe arii relativ extinse, mai ales dupa-amiaza și noaptea, se vor semnala averse, descărcari electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile vor fi posibile doar izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 32 de grade, ușor mai scăzute în Moldova, iar cele minime între 11 și 21 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București cerul va fi variabil, cu înnorari spre seară și noaptea când vor fi condiții de averse și descărcari electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade Celsius.

Pe Litoral sunt condiții minime de ploaie, vânt de 3 m/s, iar maxima zilei nu va depăși 23 de grade Celsius.