Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 4 septembrie 2014

De: Carmen Ulian / 03.09.2014, 06:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 4 septembrie 2014
Va ploua pe arii relativ extinse în jumătatea de sud-vest a țării, iar cerul va prezenta înnorări. Maxime termice de până la 31 de grade Celsius.

Joi, 4 septembrie 2014, în jumătatea de sud-vest a țării, cerul va prezenta înnorări și, mai ales în prima parte a intervalului, va ploua pe arii relativ extinse. Vor fi mai ales averse și vor mai fi posibile descărcări electrice și cantități de apă mai însemnate. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei, iar ploi de scurtă durată se vor semnala doar pe arii restrânse, mai ales în zonele de munte. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări în sudul, sud-estul țării și la munte, cu viteze ce mai pot depăși pe arii restrânse 45…55 km/h. În restul teritoriului vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropotv.ro

Temperaturile maxime se vor situa între 22 de grade în vestul Olteniei și 31 de grade, izolat, în Bărăgan. Temperaturile minime se vor încadra între 9 grade în depresiuni și 22 de grade pe litoral.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar

În București, în cursul zilei cerul va avea înnorări temporare și, la începutul intervalului, trecător va mai ploua, apoi cerul va deveni variabil. Vântul va avea intensificări ziua și va slăbi în intensitate noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.