Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 5 decembrie

Apropo.ro / 04.12.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 5 decembrie
Joi vremea se va menține rece, maximele termice vor atinge 7 grade Celsius, iar minimele -10 grade.

Joi, 5 decembrie 2013, vremea se va meține rece dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade, iar cele minime se vor încadra între -10 și 1 grad.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nordice, nord-estice și centrale, precum și la munte, unde vor fi posibile ninsori slabe. Mai ales dimineața și noaptea, local în zonele joase va fi ceață asociată și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în sud-vest, nord-est și la munte.

În București, vremea se va menține rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade. La începutul și sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala