Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 5 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 04.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 5 iunie 2014
Vremea la nivelul țării se menține instabilă. Vor fi înnorări temporare însoțite de averse în partea a doua a zilei. Temperaturile vor urca până la 28 de grade Celsius în nordul Moldovei.

Joi, 5 iunie, vremea în România se va menține ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate îndeosebi după-amiaza și la începutul nopții, când se vor semnala averse, însoțite de descărcări electrice, pe arii extinse în jumătatea de est a țării și local, mai ales la deal și munte, în restul teritoriului. Cantitățile de apă pot fi izolat mai însemnate și vor fi condiții de grindină. Vântul va avea unele intensificări pe litoral, dar și în timpul ploilor în celelalte regiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20…21 de grade în depresiuni și în nordul Moldovei și 28 de grade, izolat, în jumătatea de vest a țării, iar cele minime se vor situa între 8 și 18 grade.

Pe Litoral vremea se mai încălzește. Cerul va fi variabil, cu soare, iar maximele termice vor urca până la 23 de grade Celsius.

În București, cerul va fi variabil, cu înnorări după-amiaza și seara când vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 13…14 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie