Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 6 februarie 2014

Apropo.ro / 05.02.2014, 19:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 6 februarie 2014
Joi, în regiunile extracarpatice se va semnala ceață cu depunere de chiciură. În restul teritoriului temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul pentru această perioadă.

Joi, 6 februarie 2014, vremea va fi rece în regiunile extracarpatice, unde vor persista norii joși și local se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură și trecător cu fulguieli sau burnițe izolate.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În restul teritoriului regimul termic va fi mai ridicat decât cel normal pentru prima decadă a lunii februarie, cerul va fi temporar noros și, mai ales ziua și la începutul nopții, vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie, local în vest și nord-vest și izolat în centru.

Vor fi condiții de polei, iar la munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -6 grade în sudul Olteniei și 9…10 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor situa, în general, între -9 și 1 grad.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp    util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi în continuare rece, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -3 grade, iar cea minimă va fi de -7…-6 grade. Vor persista norii de nivel jos și, mai ales dimineața și noaptea, se va semnala ceață asociată cu chiciură. Vântul va sufla slab.