Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 6 martie 2014

Apropo.ro / 05.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 6 martie 2014
Joi vremea va fi în general închisă, cu ploi pe arii relativ extinse. Izolat va fi ceață. Maximele termice vor atinge 15 grade Celsius. La București vor fi temperaturi de până la 10 grade.

Joi, 6 martie 2014, vremea va fi în general închisă și caldă pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade Celsius în nord-est și 15 grade în nord-vest și centru, iar cele minime se vor încadra între 1 și 8 grade.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Va ploua pe arii relativ extinse în regiunile extracarpatice și local în rest. Izolat în sudul teritoriului cantitățile de apă vor mai depăși 20 l/mp. În zona montană înaltă precipitațiile vor fi mixte. Temporar, în cursul zilei, vântul va avea unele intensificări în sud-estul și nord-vestul extrem al țării, precum și la munte. Izolat se va semnala ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va menține închisă, dar caldă pentru această dată. Temporar va mai ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.