Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 7 noiembrie 2013

Apropo.ro / 06.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 7 noiembrie 2013
Joi va fi înnorat în nordul țării, iar în primele ore și în zonele centrale, unde mai cad ceva ploi slabe. La munte, trecător, vor fi semnalate lapoviță și ninsoare. Maximele termice vor atinge 16 grade. De vineri vremea se va mai îndrepta.

Joi, 7 noiembrie 2013, temperaturile vor scădea și în jumătatea de sud-est a României, astfel că la nivelul întregii țări se vor încadra în limite normale pentru această dată.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Maximele termice vor fi cuprinse între 8 grade în Maramureș și în estul Transilvaniei și 19 grade în extremitatea de sud-vest, iar temperaturile minime se vor situa între -1 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ploi slabe, mai ales ziua, în nord și nord-vest, iar dimineața izolat și în centru.

La munte, îndeosebi în nordul Carpaților Orientali, vor predomina precipitațiile sub formă de ninsoare, iar vântul va continua să prezinte intensificări, mai ales pe crestele înalte, unde va sufla tare. Noaptea, vântul va slăbi treptat în intensitate. În a doua parte a intervalului, izolat în zonele joase se va semnala ceață.

În București, temperaturile vor scădea, apropiindu-se de normalul perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 5…7 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala