Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 8 august 2013

Apropo.ro / 07.08.2013, 18:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 8 august 2013
Joi, 8 august 2013, vremea se menține în continuare caniculară. Temperaturile maxime în țară vor atinge 38 de grade Celsius. Există șanse și de ploi de scurtă durată.

Joi, 8 iulie 2013, vremea va fi caniculară în Crișana, Banat, Oltenia și local în Muntenia, Transilvania și Maramureș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 30 și 38 de grade, iar cele minime între 14 și 25 de grade. Cerul va fi variabil și izolat vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Banat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Pe Litoral cerul va fi senin, iar maxima zilei va atinge 30 grade C.

În București vremea va fi caniculară în a doua parte a zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 35 de grade Celsius, iar cea minimă va fi de 18…20 grade Celsius. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala