Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 8 mai 2014

De: Carmen Ulian / 07.05.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 8 mai 2014
Temperaturile maxime sunt din nou în ușoară scădere - 22 grade Celsius vor fi joi. Nu vor lipsi nici ploile și cerul variabil în majoritatea regiunilor țării.

Joi, 8 mai 2014, temperaturile maxime, în scădere în regiunile vestice, se vor încadra între 15 și 22 de grade Celsius, iar cele minime între 3 și 13 grade. În zonele de vest, nord-vest și centru a României vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros și va ploua în Banat și Crișana și pe arii restrânse, mai ales după-amiaza și seara, în Maramureș, Transilvania și în zona montană.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Ploile vor fi și sub formă de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, vremea se menține în general frumoasă, iar cerul va fi variabil.

În București, vremea se va menține frumoasă. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 6…8 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai