Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 9 ianuarie 2014

Apropo.ro / 09.01.2014, 09:45
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru joi, 9 ianuarie 2014
Temperaturile zilei de joi, 9 ianuarie 2014, vor fi mai ridicate decât normalul perioadei. Nu vom scăpa nici de ceață și burniță.

Joi, 9 ianuarie 2014, temperaturile vor fi mai ridicate decât normalul perioadei, îndeosebi în zonele de deal și munte, unde cerul va fi variabil pe parcursul zilei, dar se va înnora seara și noaptea. În restul teritoriului va persista nebulozitatea joasă și local se va semnala ceață, asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab până la moderat.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0 grade în zonele cu ceață persistentă și 12 grade în dealurile Olteniei, Munteniei și Banatului, iar cele minime între -5 grade și 5 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, vremea se va menține închisă, cu ceață, mai ales dimineața și noaptea și trecător condiții de burniță. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de de 0…1 grad.