Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 1 iulie 2013

Apropo.ro / 30.06.2013, 20:34
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 1 iulie 2013
Luni, 1 iulie 2013 vremea rămâne instabilă în mai multe zone din țară, iar cerul va fi temporar noros. Maxima termică urcă în termometre până la 28 de grade Celsius. Pe Litoral cerul va fi senin.

Luni, 1 iulie 2013 cerul va fi temporar noros și, mai ales în cursul zilei, vor mai fi averse și descărcări electrice local în regiunile nordice, nord-estice, centrale, precum și în zona și de munte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperatura aerului va avea valori ușor mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, cu maxime între 19 și 28 de grade Celsius și minime între 8 și 19 grade. Vântul va avea unele intensificări în regiunile estice și sud-vestice și la munte.

Pe Litoral cerul va fi senin, iar maxima zilei va atinge 28 grade Celsius.

În București sunt șanse de ploi dimineața, de scurtă durată. Temperaturile se vor menține ușor mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă, astfel că maxima se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar minima va fi de 14…15 grade.