Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 10 februarie 2014

Apropo.ro / 09.02.2014, 18:25
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 10 februarie 2014
Luni vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Maximele termice vor atinge 11 grade Celsius. La munte va ninge.

Luni, 10 februarie 2014, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la această dată, îndeosebi în regiunile intracarpatice. Cerul va fi variabil cu înnorări în prima parte a intervalului în jumătatea de nord-est a țării, unde local se vor semnala precipitații predominant sub formă de ploaie. La munte vor fi mai ales ninsori. Vor fi condiții de polei. Vântul va sufla moderat cu intensificări la munte, iar trecător și în restul teritoriului.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade, iar cele minime se vor încadra între -10 grade în depresiunile intramontane ale Carpaților Orientali și 4 grade în Banat și Crișana.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp    util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, valorile termice vor fi apropiate de normalul perioadei. Cerul va fi variabil cu înnorări la începutul intervalului când este posibil să mai plouă slab. Vântul va sufla în general moderat ziua. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade.