Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie 2013

Apropo.ro / 10.11.2013, 18:29
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 11 noiembrie 2013
Luni, 11 noiembrie 2013, vom avea parte de temperaturi maxime de până la 18 grade Celsius. În a doua jumătate a zilei cerul va prezenta înnorări și ploi slabe în mai multe zone din țară.

Luni, 11 noiembrie 2013, temperaturile vor crește peste cele normale la această dată, exceptând nord-estul României, unde vor marca o scădere. Cerul va fi temporar noros și va ploua slab pe spații restrânse în vestul, nord-vestul și centrul teritoriului, iar mai ales în partea a doua a intervalului, local în rest.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În zona înaltă de munte vor fi precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 18 grade, iar cele minime între 3 și 13 grade.

În București, temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 8…10 grade. Cerul va fi temporar noros, iar spre seară și mai ales noaptea va ploua slab. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul nopții.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala