Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 12 mai 2014

De: Carmen Ulian / 11.05.2014, 20:10
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 12 mai 2014
Luni vremea va fi instabilă. Cerul va avea înnorări și sunt așteptate averse cu descărcări electrice. Maxime termice de până la 27 de grade Celsius.

Luni, 12 mai 2014, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, ziua în vestul, nordul, centrul României și la munte, iar seara și noaptea pe arii restrânse și în restul teritoriului. Izolat cantitățile de apă vor fi mai însemnate și vor fi condiții de grindină.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime, mai scăzute decât în intervalul precedent în regiunile vestice, nord-vestice și centrale, vor fi cuprinse între 15 grade în Dealurile de Vest și 27 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 5 și 14 grade.

În București, vremea va fi frumoasă și caldă ziua, iar cerul va fi variabil. Seara și noaptea înnorările se vor accentua și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii 13 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar mai