Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 13 ianuarie 2013

Apropo.ro / 13.01.2014, 10:02
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 13 ianuarie 2013
Luni, 13 ianuarie 2014, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată

Luni, 13 ianuarie 2014, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Maximele termice se vor încadra, în general, între 2 și 8 grade Celsius.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile minime vor fi cuprinse între -8 și 3 grade, mai scăzute în depresiuni până spre -10 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul țării, iar în nordul Carpaților Orientali, îndeosebi în prima parte a zilei, vor mai fi fulguieli trecătoare. Vântul va prezenta intensificări la munte și izolat în restul teritoriului. În zonele joase, mai ales noaptea, local va fi ceață, posibil asociată cu depunere de chiciură, cu precădere în Câmpia de Vest și Câmpia Română.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obișnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -5…-3 grade. Vor fi condiții de ceață, mai ales spre sfârșitul intervalului.