Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 16 decembrie 2013

Apropo.ro / 15.12.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 16 decembrie 2013
Luni temperaturile vor fi normale pentru această perioadă a lunii decembrie. Maximele termice vor atinge 7 grade Celsius în sud-vestul Olteniei. În București vor fi condiții de ceață dimineața și noaptea.

Luni, 16 decembrie 2013, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadă a lunii decembrie în cea mai mare parte a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -3 grade, izolat, în Transilvania și 7 grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime se vor încadra între -10 și 0 grade, mai coborâte în depresiuni, spre -13 grade, dar și ușor mai ridicate pe litoral și în Delta Dunării, spre 2 grade. În estul României cerul va prezenta înnorări, însă doar pe arii restrânse vor cădea precipitații mixte.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în zonele joase, îndeosebi din regiunile intracarpatice unde, mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceață asociată izolat cu chiciură și, posibil, fulguială. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona montană înaltă și, trecător, în nordul Moldovei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi variabil, dar vor fi condiții de ceață, mai ales dimineața și noaptea. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de -4…-3 grade.