Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 16 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 15.06.2014, 17:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 16 iunie 2014
Luni, 16 iunie, vremea va fi în general instabilă, cu înnorări temporar accentuate în regiunile sudice și la munte. Nu lipsesc nici ploile. Maxime termice de 27 de grade Celsius.

Luni, 16 iunie 2014, vremea în România va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în regiunile sudice și în zona de munte, unde vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă pot fi mai însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Vremea pe Litoral va prezenta înnorări, maximele zilei vor atinge 22 de grade Celsius.

În București, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă, ușor mai scăzută decât normalul acestei date, se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie