Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 17 februarie 2014

Apropo.ro / 17.02.2014, 10:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 17 februarie 2014
Luni, 17 februarie 2014, vremea va fi deosebit de caldă în special în regiunile sudice, sud-vestice și centrale ale României.

Luni, 17 februarie 2014, vremea va fi deosebit de caldă în special în regiunile sudice, sud-vestice și centrale ale României. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Moldova și 18 grade în sudul Banatului, Oltenia și Muntenia, iar cele minime se vor încadra între -2 și 8 grade. În jumătatea de nord a țării cerul va prezenta înnorări și va ploua pe arii relativ extinse.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În zona montană înaltă precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului, cerul se va înnora spre seară, iar noaptea, izolat, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar în a doua parte a intervalului și în sudul țării. În zonele joase din sudul și sud-estul teritoriului, îndeosebi dimineața și noaptea, local va fi ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea și dimineața când trecător va fi ceață, posibil asociată cu burniță sau ploaie slabă. Vântul va avea unele intensificări în a doua parte a intervalului.