Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 17 martie

De: Carmen Ulian / 16.03.2014, 19:34
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 17 martie
Luni vremea se va încălzi ușor, maximele termice vor atinge 18 grade Celsius. În zona montană vor fi precipitații mixte.

Luni, 17 martie 2014, vremea se va încălzi ușor și se va ameliora treptat ca aspect. Vântul va mai avea intensificări la munte, cu rafale ce vor depăși izolat 80 km/h, iar în cursul zilei, local și temporar și în celelalte zone, dar la cote mai reduse față de ziua anterioară.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 8 și 18 grade Celsius, iar cele minime între -1 și 8 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiuni. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a intervalului în nordul și centrul țării, unde pe spații relativ restrânse va ploua slab. În zona montană local vor fi precipitații mixte.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va încălzi ușor. Cerul va deveni variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla în general moderat ziua, dar va slăbi treptat în intensitate noaptea. Temperatura maximă, în creștere față de ziua precedentă, va fi de 18…19 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie