Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 23 decembrie 2013

Apropo.ro / 23.12.2013, 10:30
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 23 decembrie 2013
Vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit. Nu vor lipsi ceața și chiciura. Temperaturile maxime vor atinge 10 grade Celsius.

Luni, 23 decembrie 2013, vremea se va menține în general apropiată de normalul termic al perioadei, chiar mai caldă decât în mod obișnuit la deal și la munte. Cerul va fi variabil, exceptând zonele joase de relief, unde vor fi înnorări temporare, iar mai ales dimineața, în sudul, centrul și estul țării se va semnala ceață asociată cu depunere de chiciură.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Izolat, în nord-vest, vor fi posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab până la moderat. Valorile de temperatură se vor încadra în marea lor majoritate între 0 și 10 grade, cele maxime și între -9 și 0 grade, cele minime.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi temporar noros și mai ales dimineața vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 4 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade.