Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 24 februarie 2014

Apropo.ro / 23.02.2014, 17:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 24 februarie 2014
Vremea va fi în general închisă, însă temperaturile se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă.

Luni, 24 februarie 2014, temperaturile se vor menține ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă din lună în cea mai mare parte a României, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Maximele termice vor fi cuprinse între 3 și 12 grade Celsius, iar cele minime se vor încadra între -5 și 4 grade, mai scăzute în depresiuni. Cerul va avea înnorări și vor cădea precipitații slabe, local în zona de vest și sud și izolat în rest. Precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare în zona de munte, mixte în Moldova, predominant sub formă de ploaie în Muntenia și Dobogea și doar ploi în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în sud-est și în Carpații de Curbură. Izolat, în zonele joase de relief, se va semnala ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea va fi în general închisă și termic apropiată de normalul perioadei. Trecător vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad.