Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 24 martie 2014

De: Carmen Ulian / 23.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 24 martie 2014
Luni vremea se va menține caldă în special în sudul, centrul și estul țării. În jumătatea de vest sunt așteptate ploi cu descărcări electrice și intensificări ale vântului. Maximele termice vor atinge 23 de grade Celsius.

Luni, 24 martie 2014, vremea va fi mult mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă în cea mai mare parte a României, în special în sud, centru și est.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem,  tu ne PLACI?

Temperatura aerului va avea valori maxime cuprinse, în general, între 13 și 23 de grade și minime între 2 și 11 grade. În jumătatea de vest a țării, gradul de instabilitate se va accentua, nebulozitatea se va extinde treptat și mai ales seara și noaptea vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Cantitățile de apă vor fi izolat mai însemnate, iar la munte precipitațiile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va menține mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil cu înnorări seara și noaptea, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie