Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 26 august 2013

Apropo.ro / 26.08.2013, 09:34
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 26 august 2013
Luni, 26 august 2013, vremea va fi călduroasă îndeosebi în sudul și sud-estul țării. Temperatura maximă va fi de 36 de grade Celsius.

Luni, 26 august 2013, vremea în România va fi călduroasă îndeosebi în sudul și sud-estul țării, izolat caniculară în orele amiezii în Câmpia Română. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în partea de nord a Moldovei și 36 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între 11 și 21 de grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Cerul va prezenta înnorări temporar accentuate în vest, nord și centru precum și în zonele de munte unde, mai ales în a doua parte a zilei și în prima parte a nopții vor cădea averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi căderi de grindină și cantități de apă însemnate.

Pe Litoral cer senin, vânt de 6 m/s (dinspre SE) și maxima zilei de 29° C.

În București, vremea va fi caniculară în orele amiezii, cu o maximă a temperaturii aerului de 34…35 de grade. Temperatura minimă, înregistrată noaptea, va de 18…20 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala