Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 27 ianuarie 2014

Apropo.ro / 27.01.2014, 06:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 27 ianuarie 2014
Vremea de luni rămâne închisă și rece, local geroasă în nord-estul țării. Va mai ninge în Dobrogea, Muntenia și Moldova. Maximele termice vor atinge 0 grade Celsius.

Luni, 27 ianuarie 2014, vremea în România va fi închisă și rece, local geroasă îndeosebi nord-estul țării. Va continua să ningă în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei și Moldovei, unde cantitățile de precipitații mai pot fi însemnate. În restul regiunilor, ninsorile slabe cantitativ se vor semnala pe arii restrânse. Vântul va mai prezenta intensificări ziua, în regiunile sud-estice unde temporar va spulbera sau va viscoli zăpada.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -10…-8 grade în Moldova și în jur de 0 grade, izolat în Transilvania și Delta Dunării, iar cele minime în general între -13 și -5 grade.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vremea se va menține rece și închisă. Cerul va fi mai mult noros și temporar în prima parte a intervalului va mai ninge. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de -5…-4 grade, iar cea minimă va fi de -9…-7 grade.