Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 3 februarie 2014

Apropo.ro / 03.02.2014, 10:02
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 3 februarie 2014
Luni în sudul, estul și centrul țării, vremea se va menține rece, local geroasă dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor atinge 7 grade Celsius.

Luni, 3 februarie 2014, în sudul, estul și centrul țării, vremea se va menține rece, local geroasă dimineața și noaptea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 grade în Moldova și 6…7 grade în Dealurile de Vest, iar cele minime se vor încadra, între -15 și -5 grade, mai coborâte în nordul Moldovei și în depresiuni, dar și mai ridicate pe litoral.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cerul va fi variabil cu unele înnorări în sudul și sud-estul teritoriului, unde pe arii restrânse va mai ninge slab. Vântul va mai avea unele intensificări în sudul Banatului, Oltenia, Muntenia, Dobrogea și sudul Moldovei, dar și pe crestele montane.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp    util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, vemea se va menține rece, geroasă noaptea. Cerul va avea înnorări și vor mai fi condiții de fulguială. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de -4…-3 grade, iar cea minimă de -10…-9 grade.