Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 3 martie 2014

Apropo.ro / 03.03.2014, 07:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 3 martie 2014
Luni, temperaturile urcă până la 14 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros și va ploua ziua în nordul și centrul țării. La București sunt anunțate maxime de 12 grade Celsius.

Luni, 3 martie 2014, temperaturile rămân mai ridicate decât în mod normal în această perioadă. Maximele vor fi cuprinse în general între 6 și 14 grade, iar temperaturile minime se vor situa între -1 și 7 grade, mai scăzute în depresiuni.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Cerul va fi mai mult noros și va ploua, ziua, în nordul și centrul României și pe arii restrânse în rest, iar spre sfârșitul intervalului mai ales în vest și sud-vest. La munte precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări la munte. Dimineața și noaptea, izolat se va forma ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp     util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va prezenta înnorări temporare și mai ales noaptea vor fi condiții de burniță sau ploaie slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura aerului va avea valori peste mediile climatologice, astfel maxima se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar minima va fi de 2…4 grade.