Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie 2013

Apropo.ro / 30.09.2013, 11:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 30 septembrie 2013
O zi de luni, 30 septembrie, cu temperaturi scăzute, ploaie și vânt. Temperatura maximă va atinge 19 grade Celsius, în Oltenia.

Luni, 30 septembrie 2013, vremea în România va fi rece pentru această perioadă a lunii septembrie, cu temperaturi deosebit de scăzute în regiunile extracarpatice. Va ploua pe arii extinse în Banat, Oltenia, Muntenia și Dobrogea, unde cantitățile de apă vor atinge și izolat vor depăși 20…25 litri/mp. În celelalte regiuni ploile se vor semnala pe arii restrânse, mai ales spre seară și noaptea.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8…9 grade în Oltenia și 19 grade în Crișana, iar minimele se vor încadra, în general, între 2 și 10 grade.

În București, vremea va fi rece pentru această perioadă a anului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade. Cerul va fi înnorat și temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala