Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 9 decembrie

Apropo.ro / 09.12.2013, 11:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 9 decembrie
Luni se vor semnala precipitații pe arii extinse în vestul, centrul și nordul țării. În sud și sud-est cerul va fi variabil. Maximele termice vor atinge 8 grade Celsius.

Luni, 9 decembrie 2013, se vor semnala precipitații pe arii extinse în regiunile din vest, centru și nord. În zona montană va ninge, în Maramureș și în Transilvania vor predomina ninsorile, în Moldova și Crișana se vor semnala precipitații mixte, iar în Banat vor fi mai ales ploi. În sud și sud-est cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse, în special noaptea, vor fi precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie. Izolat vor fi condiții de producere a poleiului.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele obișnuite în prima decadă a lunii decembrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1 grad în estul Transilvaniei și 8 grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor încadra între -5 și 4 grade. Vântul se va intensifica temporar în majoritatea zonelor, iar la munte va sufla tare, viscolind ninsoarea.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va avea înnorări temporare, iar noaptea vor fi condiții pentru precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.