Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 9 iunie 2014

De: Carmen Ulian / 08.06.2014, 22:07
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru luni, 9 iunie 2014
Luni vremea va fi călduroasă, cu temperaturi de până la 34 de grade în Crișana. Și pe litoral vor fi 30 de grade Celsius. Spre seară sunt posibile averse în majoritatea zonelor țării.

Luni, 9 iunie 2014, vremea în România va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, chiar deosebit de caldă în regiunile vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, local în zona de munte, pe arii mai restrânse în sud și izolat în centru, după-amiaza și la începutul nopții. Vor fi condiții de grindină. Temperaturile minime se vor încadra, în general, între 10 și 20 de grade.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 de grade în estul Transilvaniei și 34 de grade în Crișana.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral va fi cer senin, iar temperaturile vor urca până la 30 de grade Celsius.

În București, vremea va fi mai caldă decât în mod normal pentru această dată, iar temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări spre seară, când vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie