Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 1 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 31.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 1 aprilie 2014
Un început de aprilie călduros în majoritatea zonelor țării. Maxime termice de până la 21 de grade Celsius. Noaptea, în regiunile sud-estice sunt șanse de ploaie, pe arii restrânse.

Marți, 1 aprilie, vremea se va menține caldă în cea mai mare parte a țării, exceptând Maramureșul, estul Transilvaniei și Moldova unde valorile termice vor scădea față de ziua precedentă.

QUIZ – În ce țări este permisă biciuirea soțiilor, de Paște?

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 grade în nordul Moldovei și în jur de 21 de grade în sudul Olteniei și sud-vestul Munteniei, iar cele minime se vor încadra între 0 și 9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în nordul, centrul și estul teritoriului, iar noaptea și în regiunile sud-estice unde pe arii restrânse va ploua slab.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În zona Carpaților Orientali precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Mai ales în cursul zilei vântul va prezenta intensificări locale în majoritatea regiunilor.

În București, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi în jur de 19 grade, iar cea minimă de 5…7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări noaptea când trecător este posibil să plouă slab. Vântul va sufla în general moderat.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar martie