Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 1 iulie 2014

De: Carmen Ulian / 30.06.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 1 iulie 2014
Vremea va fi instabilă în nordul, centrul și estul țării. Nu vor lipsi aversele la nivelul întregii țări.

Marți, 1 iulie 2014, vremea în România va fi în general instabilă în nordul, centrul și estul țării, unde mai ales în cursul zilei, înnorările vor fi temporar accentuate și local, vor fi averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină, iar izolat cantitățile de apă mai pot fi însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar izolat va mai ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, local, cu unele intensificări.

Temperaturile vor avea valori, în general mai scăzute decât în ziua precedentă, cu maxime cuprinse, între 18 și 28 de grade și minime între 10 și 18 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

Pe Litoral se va semnala soare cu cer variabil, iar maxima zilei va atinge 25°C.

În București, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în cursul zilei, când vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 13…15 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar iunie