Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 10 decembrie 2013

Apropo.ro / 09.12.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 10 decembrie 2013
De marți, vremea intră într-un proces de răcire. Temperaturile vor scădea ziua în nordul, centrul și estul țării. În regiunile sudice vor fi local precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

Marți, 10 decembrie 2013, vremea în România va intra într-un proces de răcire. Temperaturile vor scădea ziua în nord, centru și est, iar noaptea în toată țara. Va ninge slab în Moldova și la munte, iar în regiunile sudice pe arii restrânse vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie și lapoviță.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -2 și 6 grade, mai ridicate în Oltenia. Noaptea va fi ger local în nord și în centru, iar la scara întregii țări se vor înregistra minime între -14 și -4 grade, mai mici în depresiunile intramontane. Dimineața și noaptea, în zonele joase vor fi condiții de ceață asociată cu depunere de chiciură. Vântul va continua să prezinte intensificări în majoritatea zonelor, cu viteze mai mari în Moldova și Dobrogea, dar mai ales pe crestele montane.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

În București, cerul va avea înnorări mai ales în cursul zilei și vor fi condiții pentru precipitații slabe, mixte. Temperatura maximă va fi de 3…4 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -6 grade. Vântul va sufla în general moderat.