Vremea.Apropo.ro: prognoza meteo pentru marți, 11 martie

De: Carmen Ulian / 10.03.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: prognoza meteo pentru marți, 11 martie
Și marți vremea va continua să fie închisă, cu precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și chiar ninsoare. Maximele termice se vor încadra între 2 și 14 grade Celsius.

Marți, 11 martie, în sud-estul României cerul va mai prezenta înnorări și pe spații restrânse se vor semnala precipitații sub formă de ploaie și trecător, îndeosebi dimineața, și sub formă de lapoviță sau ninsoare. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar condițiile de precipitații vor fi reduse.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 și 14 grade, iar cele minime între -7 și 4 grade Celsius. Vântul va avea intensificări temporare în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în regiunile estice și la munte. Izolat se va semnala ceață.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.