Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 12 noiembrie 2013

Apropo.ro / 11.11.2013, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 12 noiembrie 2013
Regimul termic de marți va marca o scădere în sudul și estul țării. Local va ploua slab. Maximele zilei vor fi cuprinse între 8 și 16 grade Celsius.

Marți, 12 noiembrie 2013, regimul termic va marca o scădere în sudul și estul României, unde local va ploua slab. În restul țării valorile termice vor fi în continuare ușor mai ridicate, iar cerul va fi variabil cu înnorări temporare și ploi pe arii restrânse în vest și nord-vest, în partea a doua a intervalului.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe vremea.apropo.ro

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 10 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-est și la munte.

În Capitală, cerul va prezenta înnorări și temporar va ploua slab, cu precădere în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

pescuiala