Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 14 ianuarie 2014

Apropo.ro / 14.01.2014, 09:42
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 14 ianuarie 2014
Și astăzi, 14 ianuarie 2014, temperaturile rămân ridicate în toată țara, maximele termice fiind de peste 6 grade Celsius.

Marți, 14 ianuarie 2014, temperaturile rămân ridicate în toată țara, dar mai ales în zona vestică, la deal și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 1 și 11 grade, iar cele minime între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 5…6 grade în Dealurile de Vest.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

În cursul zilei cerul va fi variabil, apoi nebulozitatea se va accentua treptat în regiunile vestice și nord-vestice. Va fi ceață, posibil asociată cu burniță, mai ales noaptea, local în zonele joase din sudul și din estul teritoriului și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, dar și în sudul Banatului și al Crișanei.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În București, valorile termice maxime se vor situa în jurul valorii de 6 grade, iar cele minime vor fi de -3…-1 grad. Ziua cerul va fi variabil, iar noaptea se va forma ceață. Vântul va sufla slab până la moderat.