Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 15 aprilie 2014

De: Carmen Ulian / 14.04.2014, 18:00
Vremea.Apropo.ro: Prognoza meteo pentru marți, 15 aprilie 2014
De marți, vremea se va răci accentuat față de ziua anterioară, în cea mai mare parte a teritoriului. Maximele termice vor atinge 20 de grade Celsius. Șansele de ploaie nu dispar.

Marți, 15 aprilie 2014, vremea în România se va răci accentuat față de ziua anterioară în cea mai mare parte a teritoriului, exceptând regiunile sud-estice, unde valorile termice diurne se vor menține ușor mai ridicate decât mediile climatologice specifice acestei date calendaristice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8…9 grade în estul Transilvaniei, nordul Moldovei și în dealurile Crișanei și 19…20 de grade în sud-estul Munteniei și în partea continentală a Dobrogei, iar cele minime se vor încadra între 0 și 9 grade, cu cele mai ridicate valori în deltă și pe litoral. Cerul va fi temporar noros în vestul și nord-vestul teritoriului, unde îndeosebi în prima parte a intervalului pe arii restrânse va mai ploua slab.

vremea.apropo.ro

Vremea în București, vremea în Iași, vremea în Cluj, vremea în Timișoara și în orice oraș vrei, vremea pe 10 zile, vremea pe 15 zile, vremea în weekend, vremea la munte, date exacte, în timp util și desenate frumos. Toate, pe  vremea.apropo.ro

În restul țării înnorările vor fi temporar accentuate, iar ploile se vor semnala local ziua, iar noaptea pe arii extinse. Vor fi mai ales averse și nu este exclus, ca trecător să se semnaleze descărcări electrice.

La munte, îndeosebi în zona Carpaților Orientali și Meridionali, precipitațiile vor fi predominant sub formă de ninsoare. Vântul va prezenta intensificari în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în vestul și sudul Olteniei, precum și la munte. În nord-vestul țării, izolat vor fi condiții de brumă.

În București vor fi înnorări temporare pe durata zilei și doar trecător vor fi condiții să plouă slab, însă începând cu orele serii și mai ales pe parcursul nopții, treptat nebulozitatea se va accentua și se vor semnala averse, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

Dacă ai planuri de pescuit află de la noi valorile solunarului pe zile și pe luni. Fir întins!

solunar aprilie